Projektleder skal sikre kvalitet

Emil Madsen er ny projektleder hos WeedFighter. Hans opgave bliver at skabe overblik i forhold til videreudvikling af maskinen. Emil Madsen er uddannet maskinmester og har bred projekterfaring med sig i bagagen.

–  Jeg ser frem til at optimere hvert trin i et produktets livscyklus – fra udvikling til positionering og prissætning – ved først og fremmest at fokusere på produktet og dets kunder, lyder det fra Emil Madsen.

Med en løsningsorienteret tilgang og og en ambitionen om at levere gode og holdbare løsninger, kommer Emil Madsen således til at bidrage markant til udviklingen af WeedFighter produkternes kvalitet.

– Jeg har i tidligere stillinger bl.a. været ansvarlig for den tekniske projektering af offshore vindmølleparker og produktionsmiljøer, udtaler Emil Madsen.

Meget af tiden kommer til at gå med hands on opgaver som fx udarbejdelse af bestykningslister, finjustering af teknologien og vedligeholdelse af dokumentation vedrørende WeedFighter maskinernes performance. Men kernen i rollen er product management. Emil Madsen skal således bidrage til at videreudvikle en produktstrategi, der rummer en tydelig struktur og  klare processer.